X

Voor bedrijven

Maak een account aan om de prijzen te kunnen zien.

Maak een zakelijk account aan en bestel eenvoudig bij de meest duurzame online bloemenspecialist van Nederland!

Zakelijk bloemen en planten bestellen

Eenvoudig en snel online een vers en uniek boeket bloemen bestellen en laten bezorgen? Dat doe je hier bij het meest duurzame online bloemenlabel van Nederland. De bloemen worden in een mooie en functionele verpakking, samen met een persoonlijke boodschap bezorgd in binnen- en buitenland. En daarmee steun je ook nog eens de bijen in Nederland.

Wij garanderen de beste kwaliteit bloemen, omdat onze bloemen rechtstreeks van de kweker komen en in onze eigen professionele binderij direct handgebonden door onze medewerkers worden vervaardigd. Op deze manier garanderen wij voor iedereen dezelfde kwaliteit en krijg je ook altijd exact het boeket zoals je dat hebt gezien in onze online shop. Kortom, what you see is what you get! Onze boeketten zijn vaak nog verser dan die je bij de bloemist vindt!

Het gemak van online bloemen bestellen is dat je ook ruim van tevoren je bestelling kunt plaatsen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je een verjaardag of andere speciale dag zoals Secretaressedag, of een werkjubileum gaat vergeten en ben je gegarandeerd van een geweldige bos bloemen op het juiste moment. Je bestelling kunnen wij bezorgen op maandag tot en met zaterdag. Verras jezelf of een ander met een schitterend boeket bloemen en ervaar het gemak van online bloemen bestellen en laten bezorgen!

Account noodzakelijk

Om zakelijk bloemen te kunnen bestellen, dien je een account aan te maken. Dat kan heel eenvoudig via de accountbutton rechtsboven op de site. Zonder account kun je geen gebruik maken van onze zakelijke portal. Nadat je een account hebt aangemaakt tonen we je prijzen exclusief BTW, kun je op diverse manieren afrekenen (ook op rekening) en kun je snel herhaalorders doen. 

Zakelijke diensten

Wil je zakelijk op regelmatige basis bloemen bestellen, of je medewerkers de mogelijkheid geven dit op een eenvoudige manier te doen? Dat kan via deze zakelijke omgeving! Met onze zakelijke diensten is er altijd een manier die past bij de wensen van jouw organisatie. Bestel via de B2B shop op rekening en kostenplaats, richt met ons een eigen zakelijke portal in of bestel je grote aantallen in 1 keer.

Boeketten bezorgen in buitenland

Wanneer je een boeket bloemen in het buitenland wilt laten bezorgen, dan kunnen wij dat verzorgen in de meeste West-Europese landen. De bloemen worden dan binnen 48 uur geleverd. De bezorgdata verschillen per land. In ieder land werken wij met de beste vervoerders zodat de boeketten en planten netjes aankomen op de bestemming. Zo kunnen we altijd 100% tevredenheid garanderen!