Abonnement

Op vaste momenten een vers boeket op kantoor, of iemand meerdere malen in het jaar automatisch verrassen met mooie verse bloemen!

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Altijd een passend abonnement

Wil jij ook op vaste momenten verzekerd zijn van een vers boeket bij je thuis of op je werk, alvast je No Waste bossen inplannen, of wil je iemand meerdere malen in het jaar automatisch verrassen met mooie verse bloemen? Dat kan heel eenvoudig met het e•bloom abonnement. Omdat onze boeketten direct van de kweker komen en speciaal voor jou worden gebonden, ontvang je iedere keer een mooie verrassing. 

Het werkt heel eenvoudig:

1. Kies je formaat
Kies voor een plukboeket, veldboeket of een No Waste Friday abonnement. Zo kun je kiezen voor het formaat wat past bij de sfeer, de ruimte en het budget. 

2. Bepaal hoe vaak en wanneer
Je kunt zelf aangeven hoe vaak je het boeket wilt ontvangen of laten bezorgen. Dit kan bijvoorbeeld iedere week zijn, iedere twee weken of iedere vier weken… Jij bepaalt. Ook kun je aangeven hoe lang het abonnement mag duren.

De eerste leverdag wordt ook de dag van de week waarop de rest van de boeketten binnen je abonnement worden bezorgd. Dus, kies je voor een dinsdag, komt de hele reeks op dinsdag. Let op: de No Waste Friday bossen worden alleen op vrijdagen en zaterdagen bezorgd. Wijzigen van de dag en pauzeren van het abonnement, bijv. bij vakantie, kan dat in overleg.

3. Laat je verrassen
Eenvoudiger kan het niet. Vanaf het eerste bezorgmoment kun je op regelmatige basis een vers boeket verwachten en ervan genieten. Iedere levering is een verrassing.

Het e•bloomabonnement is heel flexibel en dat is handig. Geen vast formaat, geen vast aantal leveringen, geen vooraf vastgestelde afleverdag. Jij bepaalt wat bij jou past. 

Betalen

Bij het afsluiten van het abonnement kun je verschillende betaalmethoden kiezen. Als je kiest voor automatische incasso, wordt het bedrag afgeschreven in de week van de bezorging. 

Bezorging

Boeketten bezorgen we 6 dagen per week; van maandag tot en met zaterdag. Bij het afsluiten van het abonnement kun je aangeven op welke dag je de bloemen bezorgd wilt hebben. De levering vindt plaats met PostNL. Je ontvangt van iedere zending een track & trace code op het door jou opgegeven e-mailadres. Wij bezorgen ook in België.

De No Waste bossen worden alleen op vrijdag en zaterdag bezorgd.

Account

Als je een abonnement afsluit is het raadzaam om een account aan te maken. Daarin kun je jouw gegevens beheren en ook wijzigingen aanbrengen in jouw abonnement.  Wil je pauzeren, verplaatsen of een ander adres opgeven, stuur ons dan 3 dagen voor de gewenste uitvoerdatum een mail via contact@e-bloom.nl.

Als je toch liever een groter of kleiner boeket ontvangt, dan kun je dat wijzigen als het lopende abonnement is afgelopen. Opzeggen van het abonnement kan uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de eerstvolgende geplande levering. Een e•bloomabonnement wordt niet automatisch verlengd.