Stijlvol Veldboeket | XL

Een vol, trendy en stijlvol XL veldboeket voor een aantrekkelijke prijs!

 

Zorg voor de bijen

 

Kwaliteit

 

Duurzaam

Omschrijving

Wil je flink uitpakken? Dan is dit gave XL veldboeket er eentje waar je mee voor de dag kunt komen! Het handgebonden en kwalitatieve boeket is een hele leuke verrassing voor een hele fijne prijs. Dit een waardig veldboeket voor elk moment. Kortom, succes gegarandeerd! Geef hem cadeau aan iemand of bestel hem lekker voor jezelf! 

Het boeket bestaat uit hoog kwalitatieve bloemen waaronder een Brassica, een rode Leucodendron, een dieppaarse Troschrysant, een gekartelde Lisianthus, een roze Leeuwenbek, een paarse Ridderspoor, een donker roze Calla, een witte Gerbera, een roze Roos, een roze Germini, een rode Hortensia en nog veel meer soorten bloemen.

De Hortensia een van de bekendste bloemen uit de Nederlandse tuinen, bij ons wordt deze prachtige bloem in de boeketten verwerkt. De hoge kwaliteit Hortensia's komen van de duurzame, Hollandse kweker Pieter Kolk. De Hortensia past perfect in dit boeket. De bloem staat voor dankbaarheid, gratie en schoonheid. Ze straalt overvloed uit en de kleuren symboliseren liefde, harmonie en vrede. De Latijnse naam van de Hortensia is de Hydrangea. Dit is vanuit het Grieks afgeleid. Hydro betekent water en Angeion wat kruik betekend, omdat de plant veel water nodig heeft. De Hortensia komt van oorsprong uit uit China, Japan en Zuid-Amerika. Het is een echte zomerbloem, de laatste verse bloemen worden eind oktober geoogst. 

Productspecificaties:

  • Voorzien van gratis persoonlijke boodschap
  • Steellengte ca. 70 cm
  • Bloemenvoeding en verzorgingstips inbegrepen
  • Bezorgd in een speciaal voor bloemen ontworpen, duurzame verpakking
  • Bloemen komen direct van duurzame gecertificeerde kwekers

Duurzaam

Als onderdeel van Groenland B.V. hebben wij duurzaamheid heel hoog in het vaandel staan. Sterker nog, het zit in ons DNA. Dit komt terug in ons pand, onze manier van werken, onze producten en het steunen van onder andere de bijen. Wil je meer weten? Hier kun je er meer over lezen

e•bee

Voor ieder boeket wat je online bij ons koopt ontvang je e•bees. Hiermee spaar je voor een mooi kortingsbedrag voor jezelf en indirect voor de bijen. Je kunt je e•bees  inwisselen voor een vouchercode. Deze code kun je eenmalig gebruiken, geldt voor je hele bestelling en vervalt na een half jaar. In jouw account kun je zien hoeveel e•bees je hebt gespaard. Zijn jouw e•bees verlopen? Dan worden deze automatisch gedoneerd aan e•bee the buzzing community waarmee we onze imker steunen zodat zij zorg kan dragen voor de uitbreiding van de volken. Ook schaffen we nieuwe bijenkasten aan en leggen bloemenveldjes aan op diverse locaties. Kortom, ongemerkt spaar je mee aan dit mooie doel met als beloning, meer bijen, én een lekkere korting in de shop! Dus, Join the Hive!

Meer weten over e•bee the buzzing community? Volg ons op Instagram @e.bee.nl of lees meer op deze pagina.

Productdetails

0001
8713626056833

Datasheet

Kleur
Blauw
Gemengd
Groen
Paars
Roze
Wit
Bloemsoort
Afrikaanse Lelie
Alstroemeria
Anjer
Calla
Chrysant
Eucalyptus
Freesia
Gerbera
Germini
Hortensia
Leeuwenbek
Lelie
Lisianthus
Ridderspoor
Roos
Troschrysant
Maat
Extra large
Soort boeket
Veldboeket

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in